Wednesday, November 18, 2009

RA/RD Sale Lagi

Today ku telah mengikut kawan-kawan wanita kat sini ke Sale Royal Albert (pinggan mangkuk) di Bimasena Club, Hotel Darmawangsa. I went with Irma who came with her Australian mother-in-law. Ajak diorang makan roti canai and teh tarik kat rumah then off we went to Bimasena Club..We reached there at 10.15 am in which the pintu bukak at 10.00 am. Itu pun dah ramai ladies kat dalam hall tu. Seperti biasa cik kiah akan bertemu cik kiah yang lain...Cik-cik kiah yang dah lama kat sini tempat we all mengcompare harga.

Irma and I were just starting to belajar collect Everyday Rose Buds collection...beginner le katakan. But the price is not THAT cheap. The item pulak banyak yang tak ada. Yang banyak is the OCR collection (Royal Albert trademark). I don't really like it. So only grabbed the coffee pot, 5 ketul dinner plate
, sugar pot, sauce boat (Everyday Rose Buds) and a salad bowl of Flowers of the Month. Jadi la buat tambah the collection. Nanti boleh cari kat tempat lain.

After paying the bill, we had our lunch at Darmawangsa Square. Lepas tu balik rumah la sebab hari nak hujan.






No comments:

Post a Comment